Accon is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de regio van Purmerend.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze boekhouder

Accon is geopend op 01-01-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 36044906. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Accon uit Purmerend. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Accon neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.