error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accon is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de omgeving van Purmerend laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Accon uit Purmerend. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Accon neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Accon is opgericht in 01-01-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 36044906. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Accon
  • Waterlandlaan 104, 1441RW, Purmerend
  • 0299 - 428615
Branche
Boekhouder
KVK
36044906
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders