error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accenta is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud specialistes in Almelo laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Accenta uit Almelo? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Accenta kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Accenta bestaat al sinds 01-01-2018 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 70744629. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Accenta
  • Wierdensestraat 198, 7604BR, Almelo
Branche
Boekhouder
KVK
70744629
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders