error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accent is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de omgeving van Heesch.

Lees hier alle gegevens en reviews van Accent uit Heesch. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Accent regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Accent is opgericht in 30-11-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 17236618. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Accent
  • Snelleloop 2, 5384WG, Heesch
  • 0412 404143
Branche
Boekhouder
KVK
17236618
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-11-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders