error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accend is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van accountants in de buurt van Vleuten laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Accend uit Vleuten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Accend kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Accend bestaat al sinds 01-01-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30279565. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Accend
  • Kantbloemsingel 38, 3452CM, Vleuten
  • 06-11152290
Branche
Boekhouder
KVK
30279565
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders