error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AccaTax Consultancy is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van AccaTax Consultancy uit Rotterdam. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? AccaTax Consultancy kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze bedrijfsadministrateur

AccaTax Consultancy is geopend op 04-02-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 24373436. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

AccaTax Consultancy
  • Hugo Molenaarstraat 32A, 3022NS, Rotterdam
  • 010 4775357
Branche
Boekhouder
KVK
24373436
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-02-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders