error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat ACC24.NL B.V. of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de buurt van Tegelen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van ACC24.NL B.V. uit Tegelen. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? ACC24.NL B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

ACC24.NL B.V. is geopend op 10-06-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 63495651. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

ACC24.NL B.V.
  • Kaldenkerkerweg 199, 5932DB, Tegelen
  • 06-50951411
  • www.acc24.nl
Branche
Boekhouder
KVK
63495651
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-06-2015
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders