error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ACC SNEEK is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Sneek laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over ACC SNEEK uit Sneek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? ACC SNEEK neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer over administratiekantoor

ACC SNEEK is geopend op 01-01-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 59911301. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

ACC SNEEK
  • Zwanenlaan 25, 8601ZB, Sneek
  • 0515 415019
Branche
Boekhouder
KVK
59911301
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders