error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ACC Holland Invest is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de omgeving van Zaandam.

hier alle details en reviews van ACC Holland Invest uit Zaandam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? ACC Holland Invest kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

ACC Holland Invest bestaat al sinds 02-02-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34168775. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

ACC Holland Invest
  • Fineerzaag 8, 1507HV, Zaandam
Branche
Boekhouder
KVK
34168775
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-02-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders