error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Acc Direct Boekhouding & Consultancy B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Eindhoven.

Zie hier alle details en reviews van Acc Direct Boekhouding & Consultancy B.V. uit Eindhoven. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Acc Direct Boekhouding & Consultancy B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Acc Direct Boekhouding & Consultancy B.V. is geopend op 30-05-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 17098592. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Acc Direct Boekhouding & Consultancy B.V.
  • Fransebaan 606, 5627JM, Eindhoven
  • 040 2870078
  • www.accdir.nl
  • info@accdir.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17098592
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-1997
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders