error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat ACB Consultants B.V. of een andere accountant voor je kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van ACB Consultants B.V. uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? ACB Consultants B.V. neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

ACB Consultants B.V. is opgericht in 10-11-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 32071572. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

ACB Consultants BV
Branche
Boekhouder
KVK
32071572
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-11-1998
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders