error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ACAB is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in Alphen aan den Rijn laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over ACAB uit Alphen aan den Rijn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? ACAB kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

ACAB is opgericht in 01-01-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 28108438. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

ACAB
  • Mexicostraat 80, 2408ML, Alphen aan den Rijn
  • 0172 472899
  • www.acab-advies.nl
  • info@acab-advies.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28108438
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders