error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ac-support is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Oudemirdum.

Lees hier alle details en reviews van ac-support uit Oudemirdum. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? ac-support kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze accountant

ac-support bestaat al sinds 01-04-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01108079. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

ac-support
  • Jan Schotanuswei 96, 8567LE, Oudemirdum
  • 0513 499094
  • ac-support@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01108079
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders