error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belasting of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de buurt van Breda laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belasting uit Breda. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belasting kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belasting bestaat al sinds 02-12-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 20122747. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belastingadviseurs
  • Esserstraat 79, 4813EJ, Breda
  • 076 5147444
  • www.ackoijen.nl
  • boekhouding@ackoijen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
20122747
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
02-12-2005
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders