error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ABV Vastgoed J. Parlevliet is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Katwijk.

Meer weten over ABV Vastgoed J. Parlevliet uit Katwijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? ABV Vastgoed J. Parlevliet neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

ABV Vastgoed J. Parlevliet is opgericht in 01-01-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 28040021. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

ABV Vastgoed J. Parlevliet
  • Valkenburgseweg 55, 2223KB, Katwijk
  • 071 5767963
  • abv-vastgoed@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28040021
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders