error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat ABTA administratie & advieskantoor of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de regio van Huizen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over ABTA administratie & advieskantoor uit Huizen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? ABTA administratie & advieskantoor kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

ABTA administratie & advieskantoor bestaat al sinds 01-01-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 32145405. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

ABTA administratie & advieskantoor
  • Huizermaatweg 15, 1273NA, Huizen
  • info@abta.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32145405
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders