ABService HUISWERKt is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Streefkerk.

hier alle gegevens en reviews van ABService HUISWERKt uit Streefkerk. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? ABService HUISWERKt kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze accountant

ABService HUISWERKt is geopend op 11-02-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 51968487. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.