error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat A.B.S. Serviceburo of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Hardenberg laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over A.B.S. Serviceburo uit Hardenberg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? A.B.S. Serviceburo neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

A.B.S. Serviceburo is geopend op 01-01-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 05064762. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

A.B.S. Serviceburo
  • Lijsterstraat 12, 7771AH, Hardenberg
  • 0523 263401
Branche
Boekhouder
KVK
5064762
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders