Abraxas B.V. is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van accountants in Amsterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Abraxas B.V. bestaat al sinds 18-06-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 65678044. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Abraxas B.V. uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Abraxas B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.