error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Abraxas B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de omgeving van Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Abraxas B.V. uit Amsterdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Abraxas B.V. neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Abraxas B.V. bestaat al sinds 18-06-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 65678044. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Abraxas B.V.
  • Jonge Roelensteeg 12H, 1012PL, Amsterdam
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
65678044
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-06-1992
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders