error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat ABR Administraties of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in Sint Joost laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over ABR Administraties uit Sint Joost? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? ABR Administraties kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Over accountancykantoor

ABR Administraties is opgericht in 23-01-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 54555485. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

ABR Administraties
Branche
Boekhouder
KVK
54555485
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders