error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat ABPC of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Diemen.

Aanschouw hier alle details en reviews van ABPC uit Diemen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? ABPC kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over accountancykantoor

ABPC bestaat al sinds 07-06-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 35026230. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

ABPC
  • Stammerdijk 21, 1112AA, Diemen
  • 020 6003181
  • www.talking2.nl
  • info@talking2.nl
Branche
Boekhouder
KVK
35026230
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-06-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders