About Finance is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialisten in de buurt van Rijswijk laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over About Finance uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? About Finance neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Over dit accountancykantoor

About Finance is geopend op 02-01-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 69484570. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.