error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Abound Administratie of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Abound Administratie uit 's-Gravenhage. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Abound Administratie regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer over accountancykantoor

Abound Administratie is geopend op 14-09-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 64106454. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Abound Administratie
  • Wielerbaan 34, 2492WG, 's-Gravenhage
Branche
Boekhouder
KVK
64106454
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-09-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders