error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat A.B.O. Administratieve Begeleiding Ondernemingen of een andere accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Zie hier alle details en reviews van A.B.O. Administratieve Begeleiding Ondernemingen uit Rotterdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? A.B.O. Administratieve Begeleiding Ondernemingen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

A.B.O. Administratieve Begeleiding Ondernemingen bestaat al sinds 21-09-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 24383902. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

A.B.O. Administratieve Begeleiding Ondernemingen
  • Zuider Kerkedijk 172, 3079PB, Rotterdam
  • 0180 - 647474
Branche
Boekhouder
KVK
24383902
Bedrijfsvorm
Buitenl. EG-venn. met onderneming in Nederland
Oprichtingsdatum
21-09-2005
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders