AB&O is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Berkel En Rodenrijs.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over dit bedrijf

AB&O is geopend op 11-07-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27290087. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over AB&O uit Berkel En Rodenrijs? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? AB&O kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.