error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AB&O is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van Berkel En Rodenrijs.

Zie hier alle details en reviews van AB&O uit Berkel En Rodenrijs. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? AB&O kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over administratiekantoor

AB&O is opgericht in 11-07-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 27290087. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

AB&O
  • Jaap ter Haarsingel 19, 2652GK, Berkel En Rodenrijs
  • 06-28225395
Branche
Boekhouder
KVK
27290087
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-07-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders