ABK Administratie en Advies BV is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Alkmaar.

Zie hier alle details en reviews van ABK Administratie en Advies BV uit Alkmaar. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? ABK Administratie en Advies BV kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

ABK Administratie en Advies BV is opgericht in 15-06-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 52974863. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.