error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat ABK Administratie en Advies BV of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Alkmaar.

hier alle gegevens en reviews van ABK Administratie en Advies BV uit Alkmaar. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? ABK Administratie en Advies BV kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

ABK Administratie en Advies BV is geopend op 15-06-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 52974863. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

ABK Administratie en Advies BV
  • Prof.van der Waalsstraat 3K, 1821BT, Alkmaar
  • 072-5644203
  • info@tredius.nl
Branche
Boekhouder
KVK
52974863
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-06-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders