error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ABG Volendam B.V. is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in de regio van Volendam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van ABG Volendam B.V. uit Volendam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? ABG Volendam B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over administratiekantoor

ABG Volendam B.V. bestaat al sinds 11-04-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 37125071. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

ABG Volendam B.V.
  • Julianaweg 190e, 1131DL, Volendam
  • 0299 679990
  • www.abggroep.nl
  • info@abggroep.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37125071
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-04-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders