error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ABG Alkmaar B.V. is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Volendam.

hier alle details en reviews van ABG Alkmaar B.V. uit Volendam. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? ABG Alkmaar B.V. kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

ABG Alkmaar B.V. is geopend op 01-05-1976 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 37049951. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

ABG Alkmaar B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
37049951
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-1976
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders