error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AB&G is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van 's-Heerenberg.

Meer weten over AB&G uit 's-Heerenberg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? AB&G kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Meer informatie over administratiekantoor

AB&G bestaat al sinds 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 60103736. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

AB&G
  • Emmerikseweg 65, 7041AV, 's-Heerenberg
  • 06-13389442
  • a.grutters@chello.nl
Branche
Boekhouder
KVK
60103736
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders