Abenc is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de regio van Amsterdam.

Over dit administratiekantoor

Abenc is geopend op 13-11-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 34365039. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Abenc uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Abenc kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.