error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Abenboas is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountants in de omgeving van Baarn laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Abenboas uit Baarn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Abenboas kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Abenboas bestaat al sinds 19-06-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 68987943. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Abenboas
  • Heuveloordstraat 4, 3741WH, Baarn
Branche
Boekhouder
KVK
68987943
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-06-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders