error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ABConsultancy is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Nijmegen.

Meer weten over ABConsultancy uit Nijmegen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? ABConsultancy kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

ABConsultancy bestaat al sinds 21-02-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 32078408. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

ABConsultancy
  • Holtgesbroek 1005, 6546PA, Nijmegen
  • 024 8446948
  • info@abcnijmegen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32078408
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-02-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders