ABCK Boekhouder is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Amsterdam.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Informatie over dit accountancykantoor

ABCK Boekhouder is opgericht in 11-01-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 51966891. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van ABCK Boekhouder uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? ABCK Boekhouder kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.