error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat ABCK Boekhouder of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over ABCK Boekhouder uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? ABCK Boekhouder doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over accountancykantoor

ABCK Boekhouder is geopend op 11-01-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 51966891. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

ABCK Boekhouder
  • Entrada 204, 1096EE, Amsterdam
  • 06-45330384
  • www.abck.nl
  • ruban@abck.nl
Branche
Boekhouder
KVK
51966891
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
11-01-2011
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders