error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat ABCDenhaag B.V. of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud specialistes in 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over ABCDenhaag B.V. uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? ABCDenhaag B.V. kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

ABCDenhaag B.V. bestaat al sinds 20-12-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 67518273. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

ABCDenhaag B.V.
  • Kaapstraat 93, 2572HE, 's-Gravenhage
  • 070 2192767
  • www.abcdenhaag.nl
  • info@abcdenhaag.nl
Branche
Boekhouder
KVK
67518273
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-12-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders