Meer informatie over wat ABC-DK Administratie of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Eindhoven.

Over dit administratiekantoor

ABC-DK Administratie bestaat al sinds 04-03-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17175162. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Lees hier alle details en reviews van ABC-DK Administratie uit Eindhoven. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? ABC-DK Administratie kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.