error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat ABC-DK Administratie of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Eindhoven.

Aanschouw hier alle details en reviews van ABC-DK Administratie uit Eindhoven. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? ABC-DK Administratie neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

ABC-DK Administratie is geopend op 04-03-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17175162. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

ABC-DK Administratie
  • Metiuslaan 19, 5612NN, Eindhoven
  • 040 - 2433590
Branche
Boekhouder
KVK
17175162
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-03-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders