error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ABC Blaak is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van accountancy kantoren in de buurt van Nootdorp laat je jouw informatie achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van ABC Blaak uit Nootdorp. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? ABC Blaak kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

ABC Blaak is opgericht in 09-05-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27300671. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

ABC Blaak
  • Koningin Julianastraat 54, 2631BM, Nootdorp
  • 070 3730100
  • www.abcblaak.nl
  • info@abcblaak.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27300671
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-05-2007
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders