error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ABC- Administraties is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van boekhoud ondernemers in Amstelveen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van ABC- Administraties uit Amstelveen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? ABC- Administraties kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Over administratiekantoor

ABC- Administraties is geopend op 01-01-1983 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 34321491. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

ABC- Administraties
  • Fideliolaan 117, 1183PK, Amstelveen
  • 020-6414208
Branche
Boekhouder
KVK
34321491
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1983
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders