Weten wat ABC Administratiekantoor of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de omgeving van Dordrecht laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over ABC Administratiekantoor uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? ABC Administratiekantoor doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

ABC Administratiekantoor bestaat al sinds 04-07-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 53112555. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.