Abbou is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de omgeving van Tiel.

Informatie over deze accountant

Abbou is opgericht in 01-11-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 11057221. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende offerte uit te brengen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Abbou uit Tiel. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Abbou doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.