Abbas Administratiekantoor is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie experts in Breda laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Abbas Administratiekantoor bestaat al sinds 01-04-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 68599560. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van Abbas Administratiekantoor uit Breda. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Abbas Administratiekantoor neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.