error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Abbas Administratiekantoor of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in de regio van Breda laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Abbas Administratiekantoor uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Abbas Administratiekantoor neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Abbas Administratiekantoor is opgericht in 01-04-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 68599560. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Abbas Administratiekantoor
  • Nieuwe Huizen 31, 4811TK, Breda
Branche
Boekhouder
KVK
68599560
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders