error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ABB Administratie Beheer en Belasting Adviezen is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van ABB Administratie Beheer en Belasting Adviezen uit Rotterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? ABB Administratie Beheer en Belasting Adviezen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over administratiekantoor

ABB Administratie Beheer en Belasting Adviezen is opgericht in 23-03-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24360003. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

ABB Administratie Beheer en Belasting Adviezen
  • Oranjeboomstraat 258a-b, 3071BM, Rotterdam
  • 010 4854157
  • abb_admkantoor@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
24360003
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
23-03-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders