error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat ABASS of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Veldhoven.

Meer weten over ABASS uit Veldhoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? ABASS doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

ABASS bestaat al sinds 01-07-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17089255. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

ABASS
  • Havik 22, 5508KV, Veldhoven
Branche
Boekhouder
KVK
17089255
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders