Abaque Consultants is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om passende offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Alkmaar laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Abaque Consultants bestaat al sinds 21-06-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 63091852. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Abaque Consultants uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Abaque Consultants kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.