error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Abaque Consultants of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Alkmaar.

Zie hier alle gegevens en reviews van Abaque Consultants uit Alkmaar. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Abaque Consultants kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Abaque Consultants bestaat al sinds 21-06-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 63091852. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Abaque Consultants
  • Stationsweg 1, 1013KW, Alkmaar
  • 072-7529370
  • www.abaque.nl
  • info@abaque.nl
Branche
Boekhouder
KVK
63091852
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
21-06-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders