error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ABAM Advies is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de regio van 's-Gravenhage.

Meer weten over ABAM Advies uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? ABAM Advies kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over accountancykantoor

ABAM Advies bestaat al sinds 01-01-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 27365242. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

ABAM Advies
  • Wapenveldestraat 90, 2573BL, 's-Gravenhage
  • 070 7854397
  • www.abamadvies.nl
  • info@abamadvies.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27365242
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders