error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Abako B.V. of een vergelijkbare accountant voor jouw kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in de omgeving van Stompetoren laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Abako B.V. uit Stompetoren? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Abako B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Abako B.V. bestaat al sinds 29-05-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 55394825. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Abako B.V.
  • Melkweg 2, 1841JJ, Stompetoren
  • 072 5039012
Branche
Boekhouder
KVK
55394825
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2012
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders