error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Abako B.V. of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Stompetoren.

Lees hier alle gegevens en reviews van Abako B.V. uit Stompetoren. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Abako B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Abako B.V. bestaat al sinds 29-05-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 55394825. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Abako B.V.
  • Melkweg 2, 1841JJ Stompetoren
  • 072 5039012
Branche
Boekhouder
KVK
55394825
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2012
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders