error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Abako Administratie BV of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de buurt van Diemen.

Meer weten over Abako Administratie BV uit Diemen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Abako Administratie BV regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Abako Administratie BV is opgericht in 14-06-1973 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33135781. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Abako Administratie BV
  • Oranjeplantsoen 88, 1111CH, Diemen
  • 020-6903770
Branche
Boekhouder
KVK
33135781
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-06-1973
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders