error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Abako Administratie BV of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van administratie bedrijven in de regio van Diemen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer informatie over deze boekhouder

Abako Administratie BV is geopend op 14-06-1973 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33135781. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van Abako Administratie BV uit Diemen. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Abako Administratie BV kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Abako Administratie BV
  • Oranjeplantsoen 88, 1111CH Diemen
  • 020-6903770
Branche
Boekhouder
KVK
33135781
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-06-1973
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders