error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ABAK is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van accountants in Dordrecht laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van ABAK uit Dordrecht. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? ABAK regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

ABAK is geopend op 24-05-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 57985480. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

ABAK
  • Loudonstraat 39, 3317PA, Dordrecht
  • 06-21256973
Branche
Boekhouder
KVK
57985480
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-05-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders