Abad is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de regio van 's-Hertogenbosch.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Over deze bedrijfsadministrateur

Abad bestaat al sinds 22-09-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 32104198. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Abad uit 's-Hertogenbosch? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Abad kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.