error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Abad is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de regio van 's-Hertogenbosch.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Abad uit 's-Hertogenbosch. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Abad kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over accountancykantoor

Abad is geopend op 22-09-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 32104198. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Abad
  • Parcivalring 335, 5221LH, 's-Hertogenbosch
  • 06-23844858
  • www.abad.nl
  • andre.boelhouwer@abad.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32104198
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-09-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders