error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Abacus-Lisse of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Om passende offertes te ontvangen van administratie experts in Lisse laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Abacus-Lisse uit Lisse? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Abacus-Lisse kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Abacus-Lisse is geopend op 01-07-1976 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 57695822. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Abacus-Lisse
  • Verdistraat 55, 2162AT, Lisse
  • 0252 411886
  • info@abacus-lisse.nl
Branche
Boekhouder
KVK
57695822
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-07-1976
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders