Abacus-Lisse is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Lisse.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer over deze accountant

Abacus-Lisse is opgericht in 01-07-1976 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 57695822. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Abacus-Lisse uit Lisse? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Abacus-Lisse neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.