Abacus Advies & Administratie is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Meer over deze boekhouder

Abacus Advies & Administratie is geopend op 05-02-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 2068864. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Meer weten over Abacus Advies & Administratie uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Abacus Advies & Administratie kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.