error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Abacus Advies & Administratie of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Lees hier alle details en reviews van Abacus Advies & Administratie uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Abacus Advies & Administratie neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over dit bedrijf

Abacus Advies & Administratie bestaat al sinds 05-02-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 02068864. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Abacus Advies & Administratie
  • Rembrandtplein 17, 1017CT, Amsterdam
  • 06-21822887
Branche
Boekhouder
KVK
2068864
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-02-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders