error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Abacus Administratie & Belastingen is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de regio van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Abacus Administratie & Belastingen uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Abacus Administratie & Belastingen doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Abacus Administratie & Belastingen is geopend op 01-07-1989 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 33215119. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Abacus Administratie & Belastingen
Branche
Boekhouder
KVK
33215119
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-07-1989
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders