Abacus Administratie & Belastingen is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over Abacus Administratie & Belastingen uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Abacus Administratie & Belastingen neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit bedrijf

Abacus Administratie & Belastingen is geopend op 01-07-1989 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 33215119. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.